ESPowerfood.com - Вашият избор в хранителните добавки!
    The English version ESPowerfood.com
 
 
Фитнес център Power Fitness - Лозенец   American Strong Labs
Стефан Георгиев  |  Данаил Драганички  |  Добромир Делев
ES POWER FOOD ви представя: L- CARNITINE EXTREME
 
 
 
 

ДАНИ ДРАГАНИЧКИ – ПОРЕДЕН УСПЕХ В СВЕТОВЕН МАЩАБ

Републикански шампион става рекламно лице на Power Food.

     
danail Draganichki
Данаил Драганички - републикански шампион 2007

   Данаил Драганички е роден в София на 14.08.1979 г. Спортува активно от 7 годишен. На 14 г. открива бодибилдинга като любим спорт, на който е верен и досега. През 1998 г. Влиза в НСА, като на приемния изпит се представя отлично. Още на самия си дебют – Републиканско за младежи в Генерал Тошево през 1999 г. става вицерепубликански. През 2000 г. става републикански шампион. Същата година става абсолютен шампион за купа Кубрат. Има три републикански титли, две вицерепубликански, една балканска, една вицебалканска. През май 2004 участва в международен турнир в Белград и печели първо място.

 - Дани, около теб винаги се случва нещо ново и интересно. Съвсем наскоро ти се върна с чудесни новини от световното първенство по натурален бодибилдинг в Солун, Гърция. Разкажи накратко за събитието.
 Драганички: На 25 Ноември в Солун, Гърция, се проведе състезанието по натурален бодибилдинг, на което участва моя възпитаник от град Сливен – Антон Големанов. Представи се отлично и взе световна титла. Той се занимава от 13 години с джудо и самбо и с годините е придобил и закалил в себе си необходимите качества за този труден спорт – културизма. Готви се упорито през годината и резултатите не закъсняха още на квалификациите. Там би всички в категорията, стана и абсолютен шампион. Световната титла беше естествено продължение на успеха.

 
 
Anton Golemanov
Антон Големанов - Световен шампион за младежи и вицешампион за мъже на световното по натурален бодибилдинг - 2007 г. Солун, Гърция
 - Явно вече имаш забележителен успех и като треньор. Върху какво наблегна при подготовката на Антон.
 Драганички: Като негов треньор му помогнах и го научих на много. Макар, че той се беше трудил упорито, наблегнахме върху позирането, организацията на състезанието и му издадох мои лични тайни при обезводняването – чисто и натурално, без диуретици. След състезанието даде допинг проба и подписахме декларация какви хранителни добавки е взимал. Допинга естествено беше отрицателен. Момчето притежава огромна воля и невероятна спортна самодисциплина. Този състезател има перфектна генетика и голямо бъдеще.
 - Сега ставаш рекламно лице на POWER FOOD. Ти имаше доста предложения от различни фирми, особено след поредната победа на републиканското. Защо избра точно POWER FOOD?
 Драганички: Първо, защото са българска фирма, а аз обичам всичко българско. Второ – познавам продуктите им и съм ги вземал още преди близо 2 години – в началото на 2006, когато прохождаха. Качеството на добавките е перфектно. Тогава вземах от глутамина им и се възстановявах много добре. Затова техните добавки ги включих още за републиканското през 2006 г., когато също станах републикански шампион. А и не на последно място – условията им бяха най-добри.
   

Мускули и Фитнес

 
 
Продуктите произвеждани от Екстензив Сървиз Powerfood и рекламирани тук не са лекарствени средства, а са хранителни добавки.
  2010 Екстензив Сървис ООД. Всички права запазени. Условия за ползване  
Уеб Дизайн и Интернет Маркетинг от Онлайн Криейшънс ООД